скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Skærtorsdag : 
Langfredag : 
Påskedag : 
2.påskedag : 
Store Bededag : 
Kristi Himmelfartsdag : 
Pinsedag : 
2. pinsedag : 
1. juledag : 
2. juledag : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Denmark
сьогодні, п'ятниця, 5 березень, 2021

робочий день : так
тиждень : 09 / 52
день року : 64 / 365
робочий день року : 45 / 254
приурочувати (UTC +01) : 01:36
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
14:36 (-1)

UTC
-09
Alaska
15:36 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
16:36 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
17:36 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
18:36 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
19:36 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
20:36 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
21:36 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
23:36 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
00:36

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:36

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:36

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
03:36

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
06:21

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
07:36

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
08:36

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
09:36

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:36

UTC
+12
Auckland, Wellington
13:36

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
бер.

05
01:36
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Canada
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Sweden
Norway
Finland
USA
France
United Kingdom
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
España
Russia
Ukraine
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel