скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
50
400
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
53
3
1
0
2
2
0
3
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2017 :

Nytårsdag : 
Skærtorsdag : 
Langfredag : 
Påskedag : 
2.påskedag : 
Store Bededag : 
Kristi Himmelfartsdag : 
Pinsedag : 
2. pinsedag : 
1. juledag : 
2. juledag : 
..в Denmark
сьогодні, середа, 20 лютий, 2019

робочий день : так
тиждень : 08 / 52
день року : 51 / 365
робочий день року : 36 / 252
приурочувати (UTC +01) : 04:12
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
17:12 (-1)

UTC
-09
Alaska
18:12 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
19:12 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
20:12 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
21:12 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
22:12 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
23:12 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
00:12

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
02:12

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
03:12

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
04:12

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
05:12

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
06:12

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
08:57

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
10:12

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
11:12

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
12:12

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
14:12

UTC
+12
Auckland, Wellington
16:12

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
лют.

20
04:12
UTC +01
Калькулятор
South Korea
Canada
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Israel
Turkey
Portugal
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
Sweden
Norway
Finland
USA
France
United Kingdom
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
España
Russia
Ukraine
Netherlands
Belgique
Brasil
India
China
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel